DA AAGE FORSVANDT
Sted:Musikstalden, Grønnegades Kulturhus
Grønnegade 10
4700 Næstved
Svovlstikkerne præsenterer:

DA AAGE FORSVANDT

ved Rita Knudsen

Dato: 11.10.2017 kl. 19.00 - dørene åbnes kl. 18.00
Unummereret siddeplads

Da Aage forsvandt
Da Rita og Aage møder hinanden i en moden alder, er det kærlighed ved første blik.

Aage er dog inde i en presset periode og føler sig stresset. Han glemmer hverdagsting. Han virker ustruktureret. Han kan godt blive lidt kort for hovedet. Rita sender ham til lægen flere gange, men beskeden er hver gang den samme: Der er intet alvorligt galt.

Men det er der. Det viser sig, at Aage har Alzheimers sygdom.

Dette er Ritas historie. Om frygt og uvished. Om at finde sig selv i et forhold, hvor man langsomt bliver mere plejer end partner. Om tvivlen og dilemmaerne. Men også om kærligheden og værdigheden, som Rita til det sidste kæmper for at bevare for dem begge.

Da Aage forsvandt er først og fremmest en personlig beretning om livet som nær pårørende til et menneske med Alzheimer, på godt og ondt. Men både pårørende og plejepersonale vil også kunne nyde godt af Ritas erfaringer, empati og indstilling til liv og læring.

Da Aage forsvandt er også titlen på det første af to dokumentarprogrammer, som har fået lov at følge Aage og Rita under store dele af forløbet.

Om forfatteren:
Rita Knudsen er født i 1952 og er opvokset i Thisted. Hun holder foredrag i hele landet om sine år med Aage. Her deler hun ud af sine personlige erfaringer og kommer med gode råd til andre, som står i de samme dilemmaer, som hun selv gjorde med Aage. Rita og Aage kendes af mange fra de to dokumentarprogrammer på TV2,


Alzheimers sygdom - hvad betyder det?
Dørene åbnes 18:00
Der kan købes forfriskninger på stedet
Overskuddet går til julehjælpen på Sydsjælland
Datoer
Ledige pladser
Få pladser
P.t. ingen pladser
Ons, 11.10.2017 19:00
Musikstalden, Grønnegades Kulturhus, Næstved